Welcome to our website!
news_banner

Dobrý deň, Liatinová panvica

Čo je aliatinová panvicapoužíva?

Je možné použiť liatinové panvicesmaženie na panvici, opekanie, pečenie, dusenie, grilovanie, opekaniea ešte viac techník varenia.

Tip pre profesionálov: Čím je vaša liatinová panvica ostrejšia, tým lepšiu chuť dodá všetkému, čo varíte – od kukuričného chleba po kuracie mäso.

Je aliatinová panvicastálo to za to?

Určite to stojí za to.Liatinové panvice súrelatívne lacnéa len zlomok nákladov na dobré panvice z nehrdzavejúcej ocele.Vydržia roky, prirodzene sa stanú nepriľnavými a majú množstvo každodenných použití.

obrázok         2_Ako velkost-Liatina-_Landing-Page_Teaser-Image_WEB_1200 x 630

Chutí jedlo lepšie v liatine?

 

Potraviny chutia lepšie v liatinea tieto panvice, holandské pece a formy na muffiny sa dajú použiť na viac receptov, ako by ste čakali.… Jedlá s dlhším časom varenia, tie, ktoré sa často miešajú, a kyslé jedlá, ako je paradajková omáčka, lepšie vylúhujú viac železa z panvice.

liatina-viktória           lodge_mfg_fb_1200

Používajú kuchári liatinové panvice?

Profesionálni kuchári používajú liatinu kvôli jej mnohým výhodám.Okrem toho, že liatinové panvice a hrnce sú odolné a lacné, ľahko sa čistia a výborne udržujú teplo.Tieto funkcie umožňujú kuchárom našľahať niekoľko jedál, najmä tých, ktoré potrebujú na prípravu nízke dusenie a zhnednutie.

obrázky (1)        k_archive_9ce69df006c9792163971fd73b6b930b5dee9684


Čas odoslania: 21. januára 2022